Sunday, May 1, 2011

Dress in retro style

I have been in big sewing mood these days, using up some "old" fabrics I have had at home but also shopping for some new fabrics. Another day I saw that lovely brown and white polyester fabric at shop and I knew at once I wanted to sew a dress in retro style out of it. So at home I was looking through some old handicraft magazines and I found a perfect pattern from 1972.

6 comments:

Meeli said...

Ma olen siiani pruunidesse riietesse, eriti kleiti, suhtunud suure eelarvamusega. Aga sinud toodang lööb pahviks - tõeliselt kena ja moodne! Kaua sul tegemiseks aega kulus? (Kui seda üldse mõõta annab :)).

Eda said...

Ha-ha:) Ma arvan, et pruuniga on nii, et seda kas armastatakse või vihatakse. Mulle pruun meeldib ja kannan seda suurima heameelega:)
Aga sellest konkreetsest kleidist rääkides, siis ma õmblesin selle paari-kolme päevaga, nii paar tundi päevas tuli ehk kokku kõige muude toimetuste kõrvalt. Tegelikult oli seda väga lihtne õmmelda:)

Mel said...

Cute dress!

Eda said...

Thanks, Mély:)

Karin said...

Ma olen ka siiani pruuni väga ettevaatlikult suhtunud... aga kui seda kleiti Sul seljas näen, siis äkki muudan oma arvamust! :)

Eda said...

Pean siis seda Sulle suvel eksponeerima, Karin:)